BESTIL GRATIS KONSULENTBESØG FØR ERHVERVSFLYTNING ÅRHUS

Lad en fagmand vurdere din flytning, før du siger ja tak - bestil gratis konsulentbesøg

Hos Ditflyttefirma.dk går vi ind for faste aftaler og klare retningslinjer. Som kunde hos os har du krav på nøjagtige detaljer omkring din forestående flytning – og dermed selvfølgelig også en på forhånd aftalt pris, som der ikke efterfølgende bliver rokket ved. For at sikre, at din erhvervsflytning Århus forløber gnidningsfrit, aflægger vi forud for hver eneste firmaflytning altid jeres virksomhed et gratis konsulentbesøg. Her fastlægger vi sammen flytningens omfang og afstemmer krav og forventninger til den samlede opgave. Herefter vil du modtage et uforbindende tilbud, som beskriver opgaven i detaljer og giver dig en 100 % fast pris på din virksomhedsflytning. Med andre ord – hos os oplever du aldrig at blive præsenteret for ekstraregninger eller skjulte gebyrer og tillæg.
Bestil konsulentbesøg
Erhvervsflytning Århus klarer alle virksomhedsflytninger uden problemer. Det gælder også, hvis flytningen indebærer transport af tungere effekter, f.eks. i form af produktionsudstyr, kontorinventar, butiksinventar, automater, kopimaskiner, arkivreoler, pengeskabe og komplicerede maskiner. Stol trygt på vores stab af stærke, erfarne flyttemænd.

Fordelene ved at flytte med os

Ved at gøre brug af det forudgående gratis konsulentbesøg vil du altid kende dine flytteomkostninger. Vi møder op på virksomhedens adresse og står gerne for alle flytningens faser. Og vi hjælper også gerne med nedpakning, demontering, udpakning og montering, hvis det ønskes. Har du brug for opbevaring i forbindelse med flytningen eller bortskaffelse af emner, der ikke skal flyttes, tilbyder vi også disse ydelser hos Ditflyttefirma.dk.

Kontakt os i dag

Bestil dit gratis konsulentbesøg vedr. din erhvervsflytning Århus allerede i dag. Benyt kontaktformularen her på siden eller kontakt os på telefon 22 80 98 98.

KONTAKT MIG

– Jeg vil gerne kontaktes af Dit Flyttefirma

Flotte anmeldelser på Trustpilot
9,5 Fremragende

dit flytterfirma logo
ALSIDIGT FLYTTEFIRMA MED MERE END 25 ÅRS ERFARING – vi lægger vægt på høj kvalitet og minimal fejlmargin. Vi er ikke de billigste i branchen, men vi anvender al vores VIDEN OG KNOWHOW til at gøre din flytning så GNIDNINGSLØS OG NEM som muligt. Kontakt os for et GRATIS BESØG af en flyttekonsulent.