FIRMAFLYTNING AARHUS

Firmaflytning Aarhus -
Vælg os ikke pga. prisen

læsseudstyr firmaflytning
Erhvervsflytning Århus er det helt rigtige valg til varetagelse af flytning af din virksomhed. Vi er billige, men det betyder bestemt ikke, at vi slækker på kvalitet og ansvarlighed. Vores lave priser på erhvervsflytninger i Østjylland skyldes derimod, at vi lægger stor vægt på forudgående planlægning, ligesom vi kan mønstre mere end 25 års erfaring med flytninger for erhvervslivet og det offentlige.

Tilfredshed hos begge parter

En firmaflytning Aarhus kan være en kompliceret affære og kræver omhyggelig planlægning og logistik. Store værdier er på spil. Dels den værdi, som firmaets flyttegods repræsenterer, men sandelig også værdien af den tid, hvor virksomheden på grund af flytningen må lukke eller køre for nedsat kraft.

Det er vi meget opmærksomme på hos Erhvervsflytning Århus, og derfor har minutiøs planlægning af din firmaflytning vores højeste prioritet.

Ikke hurtigst - men bedst

Hos Ditflyttefirma.dk, der står bag Erhvervsflytning Århus, har vi mange års erfaring med flytning for erhvervslivet og det offentlige. Vi har den nødvendige kapacitet, idet vi uden at inddrage ekstern hjælp kan mønstre 5 flyttebiler samt 15 stærke og humørfyldte flyttemænd. Herudover har vi tæt kontakt til ansvarlige lokale samarbejdspartnere, som vi kan trække på ved større flytteopgaver. For at jeres firmaflytning Aarhus skal gribe så lidt ind i firmaets drift som muligt, står vi naturligvis klar til at flytte på “skæve” tidspunkter, der passer jer bedst. Vi flytter således gerne i nattetimerne eller i weekenden, ligesom mange firmaer benytter ferieperioden til at afvikle firmaflytningen.

KONTAKT MIG

– Jeg vil gerne kontaktes af Dit Flyttefirma

dit flytterfirma logo
ALSIDIGT FLYTTEFIRMA MED MERE END 25 ÅRS ERFARING – vi lægger vægt på høj kvalitet og minimal fejlmargin. Vi er ikke de billigste i branchen, men vi anvender al vores VIDEN OG KNOWHOW til at gøre din flytning så GNIDNINGSLØS OG NEM som muligt. Kontakt os for et GRATIS BESØG af en flyttekonsulent.
bære møbler firmaflytning

Et konsulentbesøg skaber fundamentet

Hos Erhvervsflytning Århus indleder vi ethvert samarbejde om kontor-, butiks- og firmaflytning med et konsulentbesøg i jeres virksomhed. I samråd gennemgår vi omfanget af den forestående flytning. Vi afstemmer krav og forventninger – det mener vi, er vigtigt. I forlængelse af dette møde vil du modtage et helt uforbindende tilbud på din firmaflytning i Århus med en fair pris, der med garanti ikke ændres. Vi har ingen ubehagelige overraskelser i form af opfindsomme tillæg og efterregninger. En billig Firmaflytning i Århus er bl.a. mulig, fordi vi råder over det mest moderne materiel i branchen. Først og fremmest er vi stolte over vores vognpark, der udelukkende består af nye og nyere flyttebiler, som vi altid holder i tip top stand. Toptrimmede biler er med til at garantere en problemfri og sikker transport af dit firmas værdier.

Tidsbesparende flyttelift

Vi fremhæver også gerne vores tidsbesparende flyttelift, som kan spare jer for rigtig mange mandtimer ved flytninger i etageejendomme samt ved flytninger på ufremkommelige lokationer. Liften er et sandt unikum, der kan håndtere op til 10 flyttekasser / 250 kg ad gangen. Rækkevidden er imponerende – liften når uden problemer op til 5 sals højde.

Opbevaring og affaldsbortskaffelse tager vi os naturligvis også af i forbindelse med Firmaflytning Aarhus. Vores samarbejdspartner har fordelagtige tilbud på opbevaringsplads, ligesom vi hjælper dig af med overflødigt og kassabelt inventar og øvrigt affald i forbindelse med jeres firmaflytning.

Vi flytter i hele EU fra vores base i Aarhus.

erhvervsflytningårhus trust kort

Gratis Konsulentbesøg

bære planter firmaflytning

Firmaflytning Aarhus har mange tilbud blandt andet:

 • Lån og levering af flyttekasser
 • Pakkepapir
 • Emballering af flyttegods
 • Nedpakning og eventuelt udpakning
 • Nedtagning af lamper, hylder og lign.
 • Adskillelse og samling af møbler
 • Flytning og montage af pengeskabe/våbenskabe
 • Flytning af lager
 • Montage af pallereoler og lign.
 • Flytning og montage af fitnessudstyr
 • Specialforsikring på kunst og andre emner over 50.000 kr.

Kontakt os for yderligere information.

Flotte anmeldelser på Trustpilot
9,5 Fremragende